Catering & Events

De mooiste dag van je leven, een jubileum of een bedrijfsfeest. Bij Yoolz Catering hebben we ervaring met alle soorten van evenementen. Van een kleinschalig diner tot en grootse feestavond. Bij Yoolz werken we altijd met dagverse producten en zorgen voor een passende culinaire invulling voor elke feestelijke gelegenheid. Onze passie vind je terug in onze pure keuken waar wij uitsluitend werken met dagverse ingrediënten van lokale leveranciers.

Yoolz Catering verzorgt prachtige cateringopdrachten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Amersfoort Zwolle en zelfs voor landelijke opdrachtgevers tot wel 1000 personen.

Catering & Events

Borrels & Hapjes

Borrels & Hapjes

Bestel een heerlijke hapjesschotel of een borrelplank. Geen standaard hapjes maar serveer originele en heerlijke hapjes aan uw gasten. Of kies een complete borrelplank. Al vanaf 10 personen te bestellen.

Trouwen en Jubilea

Trouwen en Jubilea

De mooiste dag van je leven of al 25 jaar getrouwd? Yoolz Catering zorgt voor fantastische catering op de locatie van je dromen of bij je thuis. Het keuken- en bedieningsteam zorgt er voor dat je op deze bijzondere dag alleen maar hoeft te genieten!

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een opening van een nieuw bedrijfspand of juist een barbecue voor alle medewerkers. Yoolz Catering heeft veel ervaring met bedrijfsfeesten. Yoolz biedt een full-service concept en neemt al het werk uit handen.

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Van een kleinschalig diner tot en grootse feestavond. Bij Yoolz werken we altijd met dagverse producten en zorgen voor een passende culinaire invulling voor elke feestelijke gelegenheid.

Yoolz

Onze eigen locatie Yoolz Lunchroom aan de Daltonstraat in Harderwijk is ook af te huren als privé evenementenlocatie De sfeervolle ruimte is geschikt voor evenementen tussen de 30 en 200 personen.

afbeelding_catering_yoolz
afbeelding_fullservice

Full-service

In samenwerking met evenementenbureau LEF.events uit Harderwijk bieden we een full-service concept op het gebied van evenement organisatie. Zo nemen we met Yoolz Catering al het werk, wat komt kijken bij het organiseren van een evenement, professioneel uit handen. Dit zorgt voor een ontspannen voorbereiding en een succesvol resultaat.

Impressie

Borrel
borrel_impressie_1borrel_impressie_2borrel_impressie_3

Borrel

Bedrijfsfeest
bedrijfsfeest_impressie_1bedrijfsfeest_impressie_2bedrijfsfeest_impressie_3

Bedrijfsfeest

Yoolz
yoolz_impressie_1yoolz_impressie_2yoolz_impressie_3

Yoolz

Broodjesservice
broodjesservice_impressie_1broodjesservice_impressie_2broodjesservice_impressie_3

Broodjesservice

Diner
diner_impressie_1bruiloft_impressie_1diner_impressie_1

Diner

Vergaderen
vergaderen_impressie_1vergaderen_impressie_2vergaderen_impressie_3

Vergaderen

il Gusto
ilgusto_sfeer_1ilgusto_sfeer_2ilgusto_sfeer_3

il Gusto

Tuinfeest
tuinfeest_impressie_1tuinfeest_impressie_2tuinfeest_impressie_3

Tuinfeest

Bruiloft
bruiloft_impressie_1bruiloft_impressie_2bruiloft_impressie_3

Bruiloft

Meer informatie ontvangen?

Corine Dikker

+31 (0)6 14 36 44 43

corine@yoolzharderwijk.nl